Kamp droppet: Joshua får først comeback næste år

Af: Nicolai Busekist

|

21/10/2022 11:55

Mest læste i dag

Anthony Joshua skal ikke i ringen i december, selvom det var planen. Nu får han først comeback i starten af næste år.

Der har været planer om, at Anthony Joshua skulle vende tilbage til ringen i december. Nu lyder det, at disse planer er blevet droppet.

Hans seneste kamp var i august, hvor han tabte sin revanchekamp til ukrainske Oleksandr Usyk.

Som følge af nederlaget, har Joshuas hold arbejdet på at planlægge en række kampe, der skal bringe ham tilbage i kampen om et verdensmesterskab.

Den første af disse kampe skulle have fundet sted i december. Men ifølge Boxing Scene kommer det ikke til at ske, da planerne om dette er blevet endegyldigt droppet.

I stedet forventes det, at Joshua først vender tilbage til ringen i starten af 2023.

Det betyder også, at en potentiel kamp mod enten Otto Wallin eller Chris Arreola ikke kommer til at finde sted. Ingen af dem er angiveligt med i planerne for næste år.

Den tidligere WBA-, WBO-, IBO og IBF-verdensmester forventes at indtage ringen i enten februar eller marts. Desuden er ifølge The Sun også forlydender om, at han vil acceptere en større kamp i løbet af sommeren.

Blandt andet lyder det, at en potentiel revanchekamp mod Dillian Whyte kan være på vej. Sidst de to kæmpede var i 2015, hvor AJ trak sig sejrrigt ud af kampen. Whyte var sidst i aktion i april i år, hvor han tabte til Tyson Fury.

Hertil er der også forlydender om, at en kamp mellem Anthony Joshua og Deontay Wilder kan blive en realitet.