Lillebror kommer med chokerende udtalelse om Tyson Fury

06/11/2023 13:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Julian Finney/Getty Images
Tyson Furys lillebror er kommet med en chokerende udmelding om 'The Gypsy King'.

Mest læste i dag

Tyson Fury var for nylig i ringen med tidligere UFC-mester Francis Ngannou. Ganske vist trak han sig sejrrigt ud af kampen, men langt fra alle er enige i, at det var den rette dom.

Hans præstation mod Ngannou var sjusket, og den bar præg af, at han ikke havde taget kampen seriøst nok.

Hans sejr blev en delt beslutning, og var derfor slet ikke så overbevisende, som de fleste havde regnet med. Tværtimod havde mange forventet, at han ville gøre kampen til en kort proces.

Præstationen mod Ngannou har skabt bekymringer om, at han ikke længere er den samme bokser, som han var for et par år siden. Derfor håber hans fans på, at der blot var tale om dårlig forberedelse til en kæmper, der var bedre end forventet.

Men i et interview med Boxing King Media er hans bror, Shane, kommet med en chokerende udmelding. Her sagde han, at han ikke vil udelukke, at Tyson har bokset sin sidste kamp. 

"Hør her, det var en kombination af mange ting. Det var en kombination af at have haft tolv måneder ude af ringen og have sin træner med sig, forsøge at rette op på dårlige vaner, som man har taget til sig i de sidste ti måneder, og at manden (Ngannou, red.) var meget bedre end forventet," sagde han.

"Realistisk set kan det være det for Tyson nu. Det håber jeg ikke, men i sidste ende er han 35 år gammel, og folk forsvinder natten over. Jeg håber ikke, at det er det for Tyson, for han ser meget anderledes ud i træningscenteret."