Tidligere modstander slår fast: Han kan ikke besejre Jake Paul

Af: Nicolai Busekist

|

06/11/2022 09:51

Mest læste i dag

Jake Paul er allerede ved at lægge i ovnen til sin næste boksekamp. Her er UFC-stjernen Nate Diaz blevet nævnt som potentiel modstander.

Jake Paul formåede i sidste weekend at besejre UFC-legenden Anderson Silva. Forud for kampen blev det ellers spået, at han ville have svært ved at vinde.

Det forventes, at den amerikanske bokser skal i ringen igen i starten af næste år. Her kan en kamp mod enten Tommy Fury eller Nate Diaz blive en realitet.

Efter sin kamp mod Silva, benyttede Paul muligheden for at udfordre Diaz. I samme ombæring udfordrede han også boksestjernen Canelo Alvarez.

Nu udtaler Ben Askren, som tidligere har været i ringen med Jake Paul, at han ikke forstår, hvorfor Diaz er interesseret i kampen. Han mener nemlig ikke, at han har en chance.

"Der er en chance," svarede Askren, da han i et interview med Submission Radio blev spurgt, om han tror, at en kamp mellem Paul og Diaz bliver en realitet.

"Jeg ved ikke, hvorfor nogen vil tro, at Nate har en specielt stor chance taget i betragtning af, hvad der lige er sket."

"Nate er meget mindre. Jeg tror ikke, at nogen vil mene, at Nate er på niveau med Anderson som bokser. Men ja, jeg tror, at det kan ske."

"Jeg tror, at folk er interesserede i at se, om Jake rent faktisk kan bokse, men nu da han slået fast, at han faktisk er udmærket, er folk ikke nær så interesserede. De siger: 'Han er en ret god bokser, men jeg smutter'."

"Folk bliver interesserede i folks historier, som f.eks. hvis de vil kæmpe om en titel, men Jakes rejse ser ud til at være utydelig. Hvor er han på vej hen? Hvad er hans mål? Ingen ved det, og uden en klar vej at følge, tror jeg, at hans fans falder fra."

"Hvad forsøger han at gøre? Han kan ikke udfordre Canelo. Det er Det er absurd. Vil være nødt til at hoppe mindst fire eller niveauer op. Så nu har folk brug for en ny grund til at følge ham, og de spørger sig selv, hvor det her skal hen."