Tyson Fury afblæser længe ventet boksebrag

Af: Nicolai Busekist

|

27/09/2022 09:56

Mest læste i dag

En kamp, som mange boksefans havde set frem til, er nu blevet afblæst. Der bliver nemlig ingen kamp mellem Tyson Fury og Anthony Joshua.

I lang tid har der været tale om, at en kamp mellem Tyson Fury og Anthony Joshua endelig kunne blive en realitet. Nu er det dog blevet afblæst.

Tyson Fury krævede nemlig, at Anthony Joshua skrev under på en kontrakt senest mandag eftermiddag. Det gjorde han ikke, og derfor har The Gypsy King nu valgt at trække stikket på kampen.

"Ingen kontrakt er blevet underskrevet. Nu er det officielt forbi for Joshua. Han er ude i kulden. Glem det," siger Tyson Fury på Instagram ifølge Ritzau.

Derudover siger han, at han hele tiden har vist, at Anthony Joshua ikke ville skrive under på en kontrakt.

"Jeg har hele tiden vidst det. Ligegyldigt hvad du siger nu, jeg er ret ligeglad. Held og lykke med din karriere og dit liv. Slut herfra," siger han.

Med tydede ellers på, at kampen ville blive en realitet. For nylig udtalte Eddie Hearn, der er promoter for Anthony Joshua, at kun små detaljer manglede.

Angiveligt var de to boksere blevet enige om det økonomiske, hvorfor det kun var de sidste detaljer, der manglede. Økonomisk var de blevet enige om, at Fury ville få 60 procent af indtægterne, og Joshua 40 procent.

På trods af dette, har de dog ikke formået at få styr på de sidste ting i tide, for nu har Tyson Fury valgt at afblæse kampen, da hans landsmand ikke overholdt den deadline, han havde givet ham.