Jumbo-Visma melder ud om Roglic' skader

Af: Nicolai Busekist

|

08/09/2022 07:53

Mest læste i dag

Tirsdag styrtede Primoz Roglic kort inden målstregen i Vuelta a España. Det medførte, at han ikke kunne stille til start ved onsdagens etape.

Primoz Roglic røg i asfalten kort inden målstregen i tirsdagens etape i Vuelta a España. Han færdiggjorde etapen, men var derefter nødt til at trække sig, fordi han kom til skade.

Hans hold, Jumbo-Visma, meldte ud, at han ikke ville stille til start onsdag. Da de gjorde det, blev der dog ikke meldt noget ud om, hvor slemt, det stod til med den slovenske stjerne.

I en meddelelse på deres hjemmeside, har holdet nu meldt ud, at hans scanninger var positive. Alligevel blev der dog truffet en beslutning om, at han ikke skulle stille til start ved onsdagens etape.

"Primoz havde mange smerter i aftes," lyder det fra sportsdirektør Addy Engels onsdag ifølge Ritzau.

"Det var også derfor, han ikke kom til start i dag. Skanningerne her til morgen viste, at der ikke var nogen brud, men der var adskillige skrammer og hudafskrabninger," fortsætter han.

Til trods for, at det var et slemt styrt, slap han dog for knoglebrud. Hvad det kommer til at få af konsekvenser for resten af hans sæson, er der endnu ikke meldt noget ud om.

Det er anden gang, at den slovenske cykelrytter har været nødt til at trække sig fra en Grand Tour. Han måtte nemlig også trække sig fra Tour de France i år.