Mads Pedersen og Mattias Skjelmose får dansk holdkammerat

09/12/2023 08:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose får snart dansk selskab hos Lidl-Trek.

Mest læste i dag

Endnu en dansk cykelrytter har sluttet sig til holdet hos Lidl-Trek. Derfor kan Mattias Skjelmose og Mads Pedersen se frem til mere dansk selskab i fremtiden.

I denne omgang er det den unge Albert Philipsen, der har sikret sig en fremtid hos holdet. Han har sat sin underskrift på en kontrakt, der strækker sig over fire år. Det er dog værd at nævne, at han først bliver en del af holdet i 2025.

Det skriver Lidl-Trek i en pressemeddelelse på holdets hjemmeside.

Da han har fået en fireårig kontrakt, har Philipsen fået styr på sin langsigtede fremtid. Han har nemlig papir på samarbejdet med Lidl-Trek frem til udgangen af 2028.

Han siger, at han besluttede sig for at skrive under på en aftale med Lidl-Trek, fordi han ser det som det bedste match for ham.

"For mig er Lidl-Trek det bedst mulige match. Det vigtigste kriterium for mig, da jeg skulle vælge mit kommende hold, var, at jeg ville finde dem, der kunne udvikle mig til den bedst mulige rytter," siger han til holdets hjemmeside.

Han fortæller også, at han fra start kunne mærke, at holdet består af 'entusiastiske og passionerede' folk. Desuden er han glad for, at de ikke vil presse hans proces frem, men i stedet vil give ham tid til at udvikle sig.

Ydermere var det vigtigt for ham at vælge et hold, hvor han kunne få friheden til at satse på flere discipliner inden for cykling.

Philipsen fortæller også, at han selvfølgelig ser frem til at køre sammen med Pedersen og Skjelmose.

"Som dansker ser jeg især frem til at støde til Mads Pedersen og Mattias Skjelmose. Jeg forsøger stadig at finde ud af, hvilke løb jeg vil fokusere på i fremtiden. Lige nu er jeg en type, der er lidt midt imellem det hele. Men jeg håber at blive den bedste all round-rytter i verden," siger han.