Magnus Cort taler ud om næste sæson: Det er planen

Af: Nicolai Busekist

|

31/10/2023 14:00

Cykelrytter Magnus Cort skifter i næste sæson til norske Uno-X Pro Cycling, men han er allerede i gang med at lægge planer.

Mest læste i dag

I de seneste fire sæsoner har Magnus Cort været en del af holdet EF Education-EasyPost. Fra næste sæson er det slut, da han har indgået en aftale med det norske cykelhold Uno-X Pro Cycling.

Det ændrer dog ikke på, at han allerede nu er i fuld gang med at forberede sig til den kommende sæson. Cort afslører også, at han har en plan om at deltage i Tour de France næste år.

Hans deltagelse i Tour de France i år var ikke en stor succes. Tidligere har han udtalt, at det var forårsaget af, at hans krop var udkørt efter at have kørt Giro d'Italia.

Hvis han skal være med i det franske etapeløb næste år, kræver det dog, at Uno-X bliver inviteret med på et wildcard. Det blev holdet i år, og det kan derfor ikke udelukkes, at de også bliver tildelt et wildcard i den kommende sæson.

"Det er stadig i skitseform, men Touren er selvfølgelig noget, de håber meget på og også tror på. Der er det også planen, jeg skal med," siger han til Ekstra Bladet.

At der ikke er den store tvivl om, at Cort får en af pladserne til Tour de France, er ikke uden grund. Cykelrytteren fra Bornholm er nemlig blevet hentet ind som en af de helt store stjerner hos Uno-X.

"Jo, jeg er da godt klar over, at jeg er en, der bliver set op til af ryttere og personale. Jeg er en stor stjerne at få ind. Det er spændende. Det ligger selvfølgelig lidt pres på til den tid, men lige nu skal jeg bare nyde det og egentlig gøre, hvad jeg plejer. Så tror jeg, det er rigeligt fint," siger han.