Mark Cavendish indlagt efter voldsomt styrt

Af: Nicolai Busekist

|

22/11/2021 13:59

Mest læste i dag

Mark Cavendish styrtede under gårsdagens seksdagesløb i Gent, og er efterfølgende blevet indlagt på hospitalet.

Den 36-årige Mark Cavendish var en tur i brædderne under søndagens seksdagesløb i Gent. Det så voldsomt ud, og det har det nu også vist sig at være.

Efter styrtet blev han ført ud på en båre, hvorefter han blev kørt på hospitalet. Her er han blevet undersøgt, hvilket viser, at Cavendish har pådraget sig store skader.

Cykelrytteren Isle of Man fra har brækket to ribben og punkteret en lunge. Det oplyser hans hold Deceuninck-Quickstep på sin hjemmeside, skriver Ekstra Bladet.

Foto: Mark Van Hecke/Getty Images

Deceuninck-Quickstep oplyser desuden, at Cavendish er blevet behandlet medicinsk for begge steder på hospitalet.

På cykelholdets hjemmeside fremgår det også, at han fortsat er indlagt til observation på hospitalet, hvilket han har været siden i går.

"Det forventes, at Mark vil blive udskrevet senere i dag (mandag, red.) eller i morgen tidlig," skriver Deceuninck-Quickstep.

Foto: Mark Van Hecke/Getty Images

På grund af omfanget af de skader, som han har pådraget sig i forbindelse med styrtet, venter der en periode med restitution for den erfarne cykelrytter.

Til trods for de skader, han pådrog sig ved styrtet, var det muligt for Cavendish at både gå og vinke til tilskuerne, inden han blev kørt på hospitalet i Belgien.

Også danske Lasse Norman var en tur i gulvet i forbindelse med Mark Cavendishs styrt, men han slap dog mere nådigt fra styrtet, hvorfor han var i stand til at færdiggøre løbet.