100 gange er det sket for Simon Kjær - men denne gang tog situationen en helt uventet drejning

23/09/2023 20:00

|

Emil Martesen

Det var en helt speciel dag - i mere end én forstand - for den danske landsholdsprofil.

Mest læste i dag

Simon Kjær har efterhånden fået en høj stjerne hos mange danskere.

Men det er langtfra kun de danske fans, der er vilde med landsholdsprofilen.

Den danske midterforsvar slår til dagligt sine folder hos den italienske storklub AC Milan, og her stjæler den evigt kæmpende Simon Kjær også alle overskrifterne.

Men denne gang er det for noget helt særligt.

I lørdagens kamp, der var mere præget af vandmasser end af mål, sikrede Simon Kjær og AC Milan sig en knap, men vigtig sejr over Hellas Verona.

Kampen markerede Simon Kjærs 100. optræden for den stolte milanesiske klub, en milepæl der blev fejret med fuld spilletid for den danske forsvarsspiller.

Men det stopper ikke her.

Det var nemlig ikke hvilket som helst jubilæum for den danske landsholdsspiller.

Kampen blev nemlig udskudt med 25 minutters spil, efter et voldsomt regnskyl vandede San Siro i en sådan grad, at dommeren med et smil på læben måtte besigtige banen sammen med de to anførere.

Dette uvejr kunne dog ikke skygge for Simon Kjærs jubilæum eller Milan's sejr, der blev sikret af Rafael Leão med en enkelt scoring.

Simon Kjær, der har haft en udfordrende tid med at sikre en fast plads i startopstillingen, fik denne gang fuld spilletid i en kamp som cementerer AC Milan's position i toppen af Serie A, side om side med ærkerivalerne fra Inter.