Al Nassr ophæver med stjerne, for at gøre plads til Ronaldo

Af: Nicolai Busekist

|

08/01/2023 10:12

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo er blevet hentet til Al Nassr, men for at gøre plads i truppen, har klubben ophævet med Vincent Aboubakar.

Vincent Aboubakar, der både er anfører for Cameroun og scorede to mål under VM i Qatar, er ikke længere en del af truppen i Al Nassr, og kommer derfor ikke til at spille sammen med Cristiano Ronaldo.

Til trods for, at der var en chancen for, at de kunne have spillet sammen, er denne chance nu blevet helt elimineret.

Det skyldes, at Al Nassr har valgt at ophæve Aboubakars kontrakt, så de kan få plads i truppen til Ronaldo. Det har en unavngiven talsmand bekræftet over for nyhedsbureauet AFP.

Grunden til dette er, at det for en klub i Saudi-Arabien kun er tilladt at have otte udenlandske spillere i truppen. Efter at have hentet Ronaldo, havde de pludselig ni i truppen i Al Nassr.

Derfor var de nødt til at finde en løsning, hvilket blev, at de valgte at ophæve med den 30-årige Aboubakar, der har fået de penge, som klubben skyldte ham frem til kontraktudløb.

Det betyder naturligvis, at den camerounske stjerne nu har mulighed for at finde sig en ny klub, da han står uden kontrakt.

Ifølge Ritzau har dette medført, at Manchester United er begyndt at kigge på Aboubakar som en mulighed. De leder nemlig fortsat efter en ny angriber, efter at have ophævet kontrakten med Manchester United.

Ronaldo har endnu ikke fået debut for Al Nassr, hvilket han ikke får før den 22. januar. Årsagen til dette er, at han fortsat har en karantæne, som han skal afsone, inden han kan få lov til at spille for den saudiarabiske klub.