Christian Eriksen og Rasmus Højlund er ude: De skal afløse dem på landsholdet

13/11/2023 16:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Tim Clayton/Getty Images
Kasper Hjulmand må klare sig uden Christian Eriksen og Rasmus Højlund, som har trukket sig fra landsholdstruppen med skader.

Mest læste i dag

Lørdag var Manchester United i aktion mod Luton i Premier League. Her måtte både Christian Eriksen og Rasmus Højlund udgå med skader, hvilket har fået konsekvenser for Kasper Hjulmand.

Det betyder, at den danske landstræner bliver nødt til at klare sig uden Højlund og Eriksen. Da de har trukket sig fra landsholdstruppen, har Hjulmand naturligvis været nødt til at indkalde afløsere.

Derfor kommer landsholdets topscorer ikke til at være med. Ligeledes vil Eriksen, som har været igangsætter, også være en mangel for Hjulmand.

Til at afløse Eriksen og Højlund har Hjulmand valgt at indkalde Jesper Lindstrøm og Jens Stryger Larsen, som derfor skal hjælpe Danmark med at sikre en billet til EM i Tyskland næste år.

"Rigtig god bedring til United-duoen og stort velkommen i truppen til Jobbe og Stryger," lyder det fra DBU.

Eriksen og Højlund er dog ikke de eneste spillere, som Hjulmand må klare sig uden. Simon Kjær er heller ikke en del af truppen, ligesom Robert Skov heller ikke er klar til kamp på fredag.

Kampen mod Slovenien på fredag kan vise sig at være en meget vigtig kamp. Hvis de vinder denne kamp, er de sikre på at få en billet til EM. Mandag i næste uge skal Danmark igen i aktion, hvor det er Nordirland, der står for skud.

Da der er flere spillere, som Hjulmand ikke kan trække på, kan det blive svært at vinde på fredag. Formår de at gøre dette, vil det naturligvis være en vigtig sejr for Hjulmand og co.