Cristiano Ronaldo er ikke færdig: Sådan er planen for hans fremtid

15/10/2023 19:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Sam Bagnall - AMA/Getty Images
Cristiano Ronaldo er fyldt 38 år, men har ikke planer om at stille støvlerne på hylden.

Mest læste i dag

På det seneste har der været en del spekulation om, hvornår Cristiano Ronaldo har i sinde at indstille sin karriere.

Selvom han er fyldt 38 år, har han ikke planer om at gøre det efter denne sæson. Derimod har han faktisk en helt klar plan for sin fodboldfremtid.

Ronaldo spiller for tiden for Al Nassr i Saudi Pro League, som han skiftede til i januar. Her skrev han under på en lukrativ kontrakt, der sikrer ham mere end en milliard kroner om året.

Og nu er det kommet frem, at han ikke har planer om at forlade saudiarabisk fodbold. Derimod vil han spiller for Al Nassr de næste par år, så han kan deltage i VM i 2026.

Sådan lyder det fra den saudiarabiske journalist Ali Al-Harbi, der er blevet citeret af det spanske medie Cadena COPE.

"Cristiano vil spille VM i 2026, mens han spiller for Al Nassr. Derefter vil han annoncere, at han trækker sig tilbage fra fodbold," lyder det fra Ali Al-Harbi.

Det spanske medie skriver også, at Ronaldo havde et møde med bestyrelsen i Al Nassr, inden han rejste for at være en del af landsholdsamlingen med Portugal.

Her skulle han have gjort det klart, at han ønsker at forlænge sin kontrakt med klubben, så den strækker sig frem til starten af 2027.

Siden 2006 har Ronaldo været med til hele fem VM-slutrunder. Det er dog endnu ikke lykkedes ham at gå hele vejen.

Det er han naturligvis ærgerlig, da det er et af de eneste trofæer, der mangler i hans samling. Blandt andet har han allerede vundet både EM og Nations League med Portugal.