Efter sløj sæsonstart: Nu kommer chokerende melding om Erik ten Hag

Af: Nicolai Busekist

|

11/10/2023 19:30

Manchester United er bestemt ikke kommet godt fra start i denne sæson, hvilket har ført til stor kritik af spillere og træner.

Mest læste i dag

Manchester United har haft svært ved at finde deres niveau i denne sæson. Det har medført, at de har fået en dårlig start i både Premier League og Champions League.

På grund af den dårlig start, har træner Erik ten Hag fået en del kritik. Dette fik han dog også inden denne sæson, da han stod for at sparke Cristiano Ronaldo ud af klubben. Og nu viser det sig, at truppen 'væmmedes' over klubbens behandling af portugiseren.

Ronaldo endte med at forlade klubben efter gensidigt samtykke i november sidste år. Det skete i kølvandet på et meget omtalt interview med Piers Morgan. I denne forbindelse rettede han både kritik af Ten Hag og de kontroversielle ejere, Glazer-familien.

Den portugisiske stjerne underskrev efterfølgende en lukrativ kontrakt med Saudi Pro League-holdet Al-Nassr, hvor han som 38-årig fortsætter med at score mål.

Ronaldos exit forårsagede et stort drama på det tidspunkt, og talkSPORT-eksperten og tidligere United- og Tottenham-angriber Alan Brazil har nu hævdet, at spillerne 'væmmedes' over Ronaldos behandling på det tidspunkt.

"Jeg hørte, og man skal være forsigtig med, hvad man rapporterer om. Det er kun, hvad jeg har hørt fra en United-spiller, som talte med en, jeg kender rigtig godt. Han sagde, at spillerne ikke bryder sig om træneren (Ten Hag, red.) – bestemt ikke," siger han ifølge Sportbible.

"Efter alt at dømme, væmmedes de over den måde, de behandlede Cristiano Ronaldo på. Og de siger, at (Jadon, red.) Sancho er en fantastisk fyr. Han arbejder sine bukser af. Han sagde, at spillerne ikke kan klare ham. Ikke kan klare ham."