Eriksen og Rashford hyldes efter flot mål

Af: Nicolai Busekist

|

28/12/2022 12:20

Mest læste i dag

Christian Eriksen og Marcus Rashford bliver hyldet efter et fantastisk mål i opgøret mod Nottingham Forest.

Danske Christian Eriksen har flere gange formået at imponere på højt plan, efter han blev hentet til Manchester United denne sommer.

Tirsdag viste han igen, hvorfor Erik ten Hag ville have ham til Old Trafford. Her stod han nemlig for at lægge op til Marcus Rashfords scoring til 1-0 i opgøret mod Nottingham Forest.

Her bragte Manchester United sig i front med en hjørnesparksdetalje, der med al tydelighed var blevet øvet på træningsbanen.

Eriksen lavede et fladt hjørnespark, der havde den helt rette fart og retning, hvilket medførte, at Rashford kunne løbe ind i bolden og sende den i nettet.

Det hele var så veludført, at den tidligere Premier League-spiller Micky Gray, der i dag er kommentator hos talkSPORT, havde svært ved at lægge låg på sin begejstring, skriver Ekstra Bladet.

"Det er bare klasse. Det er, hvad det er. Det er fremragende - tankerne bag det, og at de har arbejdet med det på træningsbanen," sagde han, og fortsatte:

"Løbet fra Rashford er bare klasse - han kommer væk fra sin mand og har en del plads, og han skal jo bare styre boldens fart i mål."