Fans kritiserer Rasmus Højlund for 'pinlige' udtalelser efter nederlag til FCK

11/11/2023 15:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
Flere har kritiseret Rasmus Højlund for hans 'pinlige' udtalelser efter Manchester Uniteds 4-3-nederlag til FC København.

Mest læste i dag

Rasmus Højlund og Manchester United var onsdag aften på besøg i Parken. Her fik de en god start, da Højlund scorede efter blot tre minutter. Efter omtrent en halv times spil, sendte han igen bolden i nettet til 2-0.

Men da Marcus Rashford blev idømt et rødt kort, blev hele kampen vendt på hovedet. Det resulterede i, at FC København fik udlignet før pausen.

Efter halvlegen kunne Bruno Fernandes bringe United tilbage i front fra straffesparkspletten. Men i sidste ende kunne de ikke holde til presset, og to sene scoringer fra Lukas Lerager og Roony Bardghji gav FCK sejren.

Højlund udtalte efter det chokerende nederlag, at de havde spillet 'rigtig godt' i de første 20 minutter. Og det er tilsyneladende ikke faldet i god jord hos fansene-

"Jeg synes, at vi startede rigtig godt. For at være ærlig, så kontrollerede vi kampen indtil det røde kort. Det ændrede selvfølgelig kampen," sagde han til TNT Sports.

"Hvis man ikke ser på resultatet og kun tager de første 20 minutter i betragtning, så klarede vi det ganske godt."

Disse udtalelser er blevet kaldt 'pinlige' af flere fans på de sociale medier, hvor der også blev lavet sjov med, at fodboldkampe åbenbart kun varer 20 minutter.

"Det må være det sjoveste citat i denne sæson," skrev en bruger.

"Fodboldkampe er 20 minutter lange nu," lød det fra en anden.

"Dette er det mest pinlige citat, jeg nogensinde har set fra en fodboldspiller i et interview," skrev en tredje.

Efter nederlaget til FCK befinder United sig nederst i deres gruppe i Champions League. Deres chancer for yderligere avancement er derfor meget små.