FC Barcelona handlede hurtigt på Andreas Christensens skade - men af én særlig grund var han ikke med for landsholdet torsdag

Af: Emil Martesen

|

08/09/2023 20:00

Fodbold
Foto: Alex Carrapos/Getty Images
Foto: Alex Carrapos/Getty Images
Den danske landsholdsprofil var ikke på grønværen torsdag aften, og nu fortæller han hvorfor.

Mest læste i dag

Da der i går blev der taget hul på EM-kvalifikationskampen mod San Marino sad den danske Barcelona-stopper Andreas Christensen over.

En beslutning der viste sig at være dikteret af hans nuværende klub, Barcelona. Klubben, der har været vidne til AC kamp med skader, ønskede at han skulle tage den med ro for at undgå yderligere komplikationer.

Det kommer i kølvandet på en turbulent tid for den danske landsholdsprofil, der har døjet med skader, herunder betændelse i akillessenerne, der senere påvirkede hans lægmuskler.

Han lagde heller ikke skjul på, at klubben foretrak at han undlod at spille to kampe i træk på kort tid, især da han missede meget af preseason:

"Jeg missede meget af preseason, og jeg spillede mine første 90 minutter i weekenden, så jeg tror bare, at jeg ikke skulle spille to kampe på så kort tid, når jeg ikke har spillet så meget, ville være forkert", lyder det fra den danske forsvarsspiller inden han fortsætter:

"Jeg har haft betændelse i akillessenerne, og så komplicerede det lidt og gik i læggen, så det er ikke noget, der er slemt. Og det er væk, så det er det gode".

På trods af at sidde over i kampen mod San Marino, ser Andreas Christensen med optimistiske øjne den kommende kamp mod Finland.

Og det er ikke hvilken som helst kamp den kommende kamp mod Finland. Den er af afgørende betydning, da den kan bestemme, hvilket hold der vil indtage førstepladsen i gruppen.

Kampen løber af stablen søndag klokken 18.00.