FIFA-boss afsløret: VM kan ende i Saudi-Arabien

Af: Nicolai Busekist

|

27/08/2022 08:31

Mest læste i dag

Det har mødt stor kritik, at VM i år skal afholdes i Qatar. Til trods for dette, er det ikke sikkert, at FIFA er helt færdige med de mellemøstlige lande.

I weekenden gik Anthony Joshua og Oleksandr Usyk i ringen med hinanden. Og her var det ikke kun den britiske boksers opførsel i ringen efter kampen, der var opsigtsvækkende.

Flere billeder, der stammer fra kampen, er nemlig gået viralt. På disse billeder kan man se FIFA-præsident Gianni Infantino sammen med den saudiarabiske kronprins, Muhammed bin Salman.

Norske Dagbladet og journalist Tariq Panja melder, at årsagen til mødet mellem de to er, at den saudiarabiske kronprins forsøger at indgå en aftale om at få VM til Saudi-Arabien i 2030.

Han er dog ikke ene om at have interesse i værtskabet for VM i 2030. Der er nemlig også allerede blevet afgivet et fælles bud fra Spanien og Portugal.

I Saudi-Arabien har man dog ikke ligefrem travlt med at byde ind på dette værtskab, da der fortsat er to år til deadline, da FIFA først træffer sin beslutning om det i 2024.

Det er dog ikke blot VM, som der er stor interesse i at hente til landet. I Saudi-Arabien sidder man nemlig også med en stor drøm om at kunne få lov til at blive værter for sommer-OL.