Giggs' ekskæreste med chokerende beskyldninger i retten

Af: Nicolai Busekist

|

10/08/2022 08:53

Mest læste i dag

Ryan Giggs' ekskæreste, Kate Greville, er kommet med voldsomme beskyldninger mod den tidligere fodboldstjerne i retten i Manchester.

Angiveligt skulle han have bombarderet sin ekskæreste med seksuelle beskeder, og truet med at dele eksplicitte videoer af dem, hvis hun ikke svarede ham.

Den tidligere Manchester United-stjerne er blevet anklaget for at have forfulgt og afpresset den 38-årige Kate Greville i løbet af en treårig periode.

"Han ville ikke lade mig være i fred," sagde Kate Greville under en afhøring af politiet, som blev læst op i Manchester Crown Court, skriver The Sun.

"I det ene øjeblik ville han sige: 'Du misbruger mig. Det her kommer aldrig til at fungere', og så sendte han sende mig frække billeder."

"Hvis jeg ikke svarede ham, fik jeg en masse fornærmende beskeder. Han sendte mig en e-mail med afpresning på et tidspunkt, og det var en video af, hvad vi havde gjort."

"Han sagde: 'Jeg sender disse beskeder til folk, hvis du ikke svarer'. Han sendte mig virkelig seksuelle beskeder. Jeg blev bombarderet."

Hvis det skulle vise sig, at den i dag 48-årige Ryan Giggs bliver kendt skyldig i de anklager, som hans ekskæreste har fremsat, risikerer han at få op mod fem år bag tremmer i et britisk fængsel.

Han nægter sig dog skyldig i samtlige anklager, der er blevet fremsat mod ham.