Giggs risikerer fem år bag tremmer

Af: Nicolai Busekist

|

09/08/2022 07:56

Mest læste i dag

Ryan Giggs, der har en fortid i klubben Manchester United, risikerer at skulle tilbringe fem år bag tremmer.

Mandag tog en retssag mod Ryan Giggs sin begyndelse i Manchester i England. Her er fodboldlegenden tiltalt for både vold, tvang og kontrollerende adfærd overfor sin ekskæreste.

Giggs har erklæret sig uskyldig i samtlige anklager, der kan ende med at sende ham i fængsel i fem år, skriver nyhedsbureauet AFP.

Indtil videre er det estimeret, at retssagen vil komme til at have en varighed på to uger. Det kan dog ikke udelukkes, at den kommer til at vare længere, lød det fra sagens dommer mandag.

Tidligere denne sommer måtte Ryan Giggs sige farvel til sit job som landstræner for Wales, efter ekskæresten Kate Greville fremsætte voldsomme anklager mod ham, som nu har ført til en retssag.

Han er dog ikke kun anklaget for at have udøvet vold mod hende. HAn er nemlig også anklaget for at have udøvt tvang og kontrollerende adfærd over for hende, hvilket angiveligt skulle være sket, da de dannede par mellem 2017 og 2020.

Der er ikke blevet konkretiseret, hvad der er foregået, men ifølge AFP skulle der være tale om både isolation, ydmygelse, chikane og misbrug.

Selvom man skulle tro, at det var det hele, så er der faktisk endnu et punkt på listen over anklager. Ryan Giggs, der i dag er 48 år gammel, er nemlig også anklaget for at have overfaldet sin ekskærestes lillesøster.