Harry Kane tangerer vild rekord

Af: Nicolai Busekist

|

24/01/2023 11:48

Mest læste i dag

Harry Kane var på pletten, da Tottenham mandag aften tørnede sammen med Fulham, hvilket endte med en 1-0-sejr til førstnævnte.

Inden længe kan Harry Kane kalde sig den mest scorende spiller i hele Tottenhams historie. Mandag aften sendte han nemlig en bold i nettet, hvilket har gjort, at han nu tangerer Jimmy Greaves som Tottenhams mest scorende.

Den engelske angriber har en i forvejen meget omfattende historie i Tottenham, hvor han er indehaver af flere rekorder. Og nu har han tilføjet endnu én til listen.

Med sit mål mandag aften har han nu scoret i alt 266 mål i Spurs-trøjen. Det er det samme antal mål som Greaves scorede. Kane skulle bruge 415 kampe på at opnå det, mens Greaves kunne nøjes med 379 kampe.

De tre point, som Harry Kane var med til at sikre, falder et tørt sted. Efter at have tabt til både Arsenal og City i sine seneste kampe, har de brug for point til kontoen.

Efter kampen mandag aften, er Tottenham nu at finde på en 5. plads i Premier League. De har tre point op til både Manchester United og Newcastle, der dog begge har spillet en kamp mindre end Kane og co.

I og med, at Kane kun har brug for at score ét mål mere, inden han kan tage rekorden for sig selv, formodes det, at det er en rekord, han snart sidder på for sig selv. Næste gang, han får chancen for dette, er den 28. januar, hvor Tottenham skal møde Preston i FA Cuppen.