Hjulmand og co. ramt af skader: Disse spillere kan få landsholdsdebut i aften

Af: Nicolai Busekist

|

15/11/2021 17:00

Mest læste i dag

Kasper Hjulmand har været nødt til at udtage en række nye spillere forud for aftenens kamp, da truppen er hårdt ramt af skader.

Kasper Hjulmand har udtaget fire nye spillere, som kan ende med at få sin debut for A-landsholdet i aftenens opgør mod Skotland i VM-kvalifikationen.

Det har han været nødt til at gøre, da flere spillere er ude med skader, karantæner eller må sidde over grundet U21-landskampe.

De fire spillere, der kan få debut i aftenens kamp er ifølge TV 2 Sport de følgende:

Peter Vindahl:

23-årige Peter Vindahl skiftede fra FC Nordsjælland til hollandske AZ Alkmaar i sommer. Her indtager han rollen som klubbens førstemålmand.

Det betyder, at han har sikret sig fuld spilletid i 13 kampe i træk i Æresdivisionen og Conference League, hvori han står noteret for at holde rent bur i fire kampe.

Vindahl har tidligere stået mellem stolperne for både U21-, U19- og U18-landsholdet.

Emil Riis:

Den unge Emil Riis blev indkaldt søndag aften, og spiller til dagligt i Preston, som spiller i den næstbedste række i England.

I alt har den 21-årige angriber bidraget med 11 mål i denne sæson, hvoraf syv mål er scoret i Championship, mens de resterende er scoret i EFL Cuppen.

Riis er ikke helt uvant i landsholdssammenhæng, da han står noteret for fem kampe for U21-landsholdet, hvor han har scoret et enkelt mål.

Jens Stage:

FC København-spiller Jens Stage er også blevet udtaget af Kasper Hjulmand, efter at have spillet godt i denne sæson, hvor han har scoret otte mål for FCK.

Ydermere har han også tidligere spillet for U21-landsholdet, som han har været i aktion for syv gange. Han har scoret et enkelt mål for U21-landsholdet.

Mikael Uhre:

På nuværende tidspunkt kan Mikael Uhre bryste sig af at være topscorer i Superligaen, og nu kan han stå overfor sin landsholdsdebut, da han er blevet udtaget af Kasper Hjulmand.

Uhre har været en meget vigtig spille for Brøndby, da han i denne sæson har bidraget med otte mål i den første halvdel af Superligaen.

I modsætning til de tre andre spillere, er det dog begrænset, hvor meget erfaring han har på landsholdsniveau, da det kun er blevet til én U21-landskamp.