Jürgen Klopp reagerer efter overraskende nederlag

Af: Nicolai Busekist

|

05/02/2023 11:58

Mest læste i dag

Lørdag tabte Liverpool på chokerende vis til Wolverhampton i Premier League, men Jürgen Klopp har ikke svaret på, hvad der gik galt.

Kun 12 minutter skulle Wolverhampton bruge på at bringe sig i front med 2-0. Da dommeren fløjtede for sidste gang, måtte Liverpool-truppen forlade banen med et 3-0-nederlag i bagagen.

Jürgen Klopp måtte se med fra sidelinjen, da hans mandskab begik talrige fejl inde på banen, hvilket i sidste ende kostede dem tre point.

Klopp forklarede efter kampen, at de fik en 'horribel start', men han forsøgte ikke at afvise, at det var deres egen skyld.

"Vi fik en horribel start på kampen. Der gik to mål ind på os, og det må ikke ske på den måde. Men det skete, og vi var lige pludselig bagud 0-2. Det var vores egen skyld, fordi vi fejlede," sagde han til Sky Sports ifølge Ritzau.

Han sagde også, at de skulle have været bedre til at forsvare sig, da de var for passive i hele formationen.

Derudover slog han fast, at han ikke har nogen forklaring på, hvad der gik galt, da niveauet var langt fra, hvad Liverpool-mandskabet har præsteret de seneste sæsoner.

"Der er ingen undskyldning for, hvad der skete. Og jeg har heller ikke en forklaring på det. Det må jo ikke ske, men vi så jo alle sammen, at det skete," sagde han.

Efter en sæson med resultater, der har været meget svingende, befinder Liverpool sig på en 10. plads i Premier League. Over dem finder man hold som både Brighton, Brentford og Fulham.

I næste kamp tørner Liverpool sammen med Everton i et lokalderby. Det kan vise sig at blive en vanskelig kamp, da Everton tager momentum med ind i kampen, efter at have vundet over Arsenal.

Alligevel har Klopp slået fast, at Liverpool skal vise, hvad de er gjort af, når de tørner sammen med Everton.