Kylian Mbappé afslører: Derfor blev jeg i PSG

Af: Nicolai Busekist

|

24/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Nu har Kylian Mbappé løftet sløret for, hvorfor han valgte at blive i PSG, fremfor at skifte til Real Madrid.

På et pressemøde mandag, åbnede den 23-årige franskmand åben omkring sin beslutning om at blive i PSG, som han har skrevet under på en treårig kontrakt.

"Alle ved, at jeg ville skifte sidste år. Jeg var overbevist om, at det ville være den bedste beslutning på det tidspunkt. Årene går, men de er anderledes, og konteksten er anderledes nu. Det gælder for sportslige vilkår, og også personligt," sagde han ifølge The Sun.

"Jeg var fri til at træffe en beslutning, og jeg ved, hvor vigtigt det er her i Frankrig. Det er landet, hvor jeg er vokset op, jeg har altid boet her, og det var ikke det rigtige at forlade mit land."

"Der er et sentimentalt aspekt i det her. Det er mit land. Det sportslige projekt har også ændret sig. Det gav mig lyst til at blive her, fordi jeg ikke tror, ​​min historie er slut endnu. Det gælder kollektivt og individuelt."

"Jeg tog min beslutning i sidste uge. Jeg fortalte det ikke til mine holdkammerater, fordi klubben ikke ville have mig til det. Vi ville holde det hemmeligt, og at det skulle være en overraskelse. Selvom der ikke er mange overraskelser. Jeg tror, ​​I fandt ud af informationen."

"Jeg tog beslutningen før opkaldet med Florentino Perez. Jeg har stor respekt for ham og for Real Madrid. De ville gøre meget for mig og gøre mig glad, så jeg takker dem for det, men da jeg er respektfuld, ville jeg tale med ham personligt. Vi havde et tæt forhold, så jeg tænkte, at det var den bedste ting at gøre."

"Vi ønskede derefter at få ordnet kontrakten og annoncere den på Parc des Princes. Spillerne fandt ud af det på tv'et i omklædningsrummet."

"Noget, jeg har lært i fodbold, er, at man bare skal se fremad, men ikke for meget fremad. For et år siden troede jeg ikke, at jeg ville sidde her foran jer. Nu har jeg skrevet under på min nye kontrakt. Jeg har taget en personlig beslutning, som jeg føler er bedst for mig. Jeg ser ikke for langt frem."

"Jeg ser bare på min nye kontrakt og fokuserer på dette nye projekt. Denne nye æra for klubben. Jeg ved ikke, hvad der vil ske i fremtiden," rundede han af.