Manchester United reagerer på Ronaldo-interview

Af: Nicolai Busekist

|

18/11/2022 13:22

Mest læste i dag

Manchester United har meldt ud i kølvandet på Cristiano Ronaldos interview med Piers Morgan, hvor han rettede skarp kritik af klubben.

Der er meget, der tyder på, at det kommer til at få konsekvenser for Cristiano Ronaldo, at han kom med flere kritiske udtalelser, da han blev interviewet af Piers Morgan.

Manchester United har nemlig udsendt en kort meddelelse på sin hjemmeside, hvori det oplyses, at de har sat gang i de sanktioner, det kommer til at have for den store stjerne.

"Manchester United har fredag morgen iværksat passende skridt som svar på Cristiano Ronaldos seneste medieinterview," skriver klubben, og fortsætter:

"Vi har ikke yderligere kommentarer, før denne proces når frem til sin konklusion."

Det betyder, at der endnu ikke er blevet meldt noget konkret ud om, hvad det kommer til at få af konsekvenser for den 37-årige stjerne, at han har udtalt sig, som han har.

I det store interview, der er gået verden rundt, siger han blandt andet, at han føler sig svigtet af den engelske klub. Hertil siger han også, at de forsøger at presse ham ud af klubben - og at Erik ten Hag skulle være en del af dette.

Samtidig fortæller han også om, at han har et meget anstrengt forhold til den hollandske træner, som han angiveligt ikke respekterer.

Det er dog ikke alt, for flere gange i løbet af interviewet er han også ude med riven over for Glazer-familien, som ejer Manchester United.