Nicklas Bendtner kaster sig ud i ny satsning

Af: Nicolai Busekist

|

07/11/2022 11:17

Mest læste i dag

Nicklas Bendtner har gjort sig i lidt af hvert, siden han stoppede sin karriere som fodboldspiller. Nu har han igen kastet sig ud i noget nyt.

I den seneste tid har Nicklas Bendtner, der officielt indstillede sin karriere som fodboldspiller i 2021, kastet sig ud i lidt af hvert.

Blandt andet har han sikret sig et job som ekspert for Ekstra Bladet under VM, ligesom han også er frontmand i en ny satsning fra Amazon Prime, der har navnet 'Nicklas Pranker'.

Tilsyneladende mener han dog ikke, at han har nok jern i ilden, for nu har han kastet sig ud i en helt ny satsning.

Den tidligere fodboldspiller kan nemlig også skrive podcastvært på sit CV, da han sammen med Peter Falktoft har lanceret en ny podcast ved navn 'Stolpe Ind'.

Første afsnit af den nye podcast er allerede blevet offentliggjort, hvorfor fodboldinteresserede kan lytte med, når Falktoft og Bendtner taler om en lang række emner.

I et opslag, hvor Falktoft lancerer den nye podcast, skriver han, at det første afsnit handler om 'Haaland, VM, skader, angribere, Sané, Mané, Arsenal, Benze'.

Der er ikke blevet meldt noget ud om, hvad planen konkret er for den nye podcast. Det vil sige, at der heller ikke vides noget om, hvor lang tid den kommer til at køre.

I og med, at den er blevet søsat få uger forud for VM i Qatar, kan man dog kun forvente, at der vil blive produceret en række episode, der kommer til at handle om VM.