Nu er der overraskende nyt: Kasper Schmeichel til lægetjek i Danmark

Af: Emil Martesen

|

05/09/2023 15:12

Foto: Mohamed Farag/Getty Images
Foto: Mohamed Farag/Getty Images
Den danske landsholdsmålmand er til lægetjek i Danmark.

Mest læste i dag

Den danske landsholdskeeper har gennem en årrække vist prøver på sit talent mellem stængerne.

Og nu får han rig mulighed for at fortsætte med det.

Kasper Schmeichel er angiveligt på vej til den belgiske klub Anderlecht, der ønsker at tilknytte Kasper Schmeichel så hurtigt som muligt.

Derfor har de bedt Kasper Schmeichel om at gennemføre sin lægeundersøgelse i Danmark snarest muligt.

Dette oplyser det belgiske medie DH.

Kasper Schmeichels position på det danske landshold har altid været et varmt emne for diskussion blandt fans og fodboldanalytikere. Selvom han har været udsat for kritik, har Schmeichel gang på gang bevist sin værdi som en afgørende spiller for Danmark.

Nogle fans har udtrykt bekymring over, om han fortsat bør være Danmarks førstevalg som målmand, mens andre står fast ved hans side og fremhæver hans utallige bidrag til holdet. Frederik Rønnows gode form har ligeledes pillet ved Schmeichels normalt urørlige status.

En af de fans, der går under navnet Backio, udtalte:

"Uanset om han består eller ej, vil Schmeichel helt sikkert være på landsholdet, indtil han selv beslutter at stoppe, fordi vi har Hjulmand som træner. Han bør virkelig overveje at hænge handskerne op, da han ikke har meget mere at byde på”.

På den anden side forsvarede en anden fan, Edinho, Kasper Schmeichel ved at sige:

"Man kan diskutere, om Frederik Rønnow skulle have været i målet i de kommende kampe, men den store opstandelse omkring Schmeichel, som endnu ikke har skuffet for Danmark, er svær at forstå. Hvorfor så meget had mod en spiller, der ikke har fejlet og samtidig har givet så meget til landsholdet?”