Nu er det slut: Aubameyang trækker sig

Af: Nicolai Busekist

|

19/05/2022 10:00

Mest læste i dag

Pierre-Emerick Aubameyang har truffet en stor beslutning. Han har nemlig besluttet sig for, at det er tid til at trække sig fra landsholdsfodbold.

Den nuværende Barcelona-angriber nåede at vinde 72 landskampe med Gabon, som han også var anfører for, indtil han valgte at trække sig.

"Efter 13 års stolthed over at repræsentere mit land, meddeler jeg, at jeg afslutter min landsholdskarriere," skriver han i et brev til Gabons fodboldforbund ifølge Mundo Deportivo.

"Jeg vil gerne takke det gabonesiske folk og alle dem, der har støttet mig i de gode og dårlige tider."

"Jeg vil have en masse gode minder, såsom den dag, jeg fik min debut på romnisports, eller den dag, jeg kom tilbage fra Nigeria med den afrikanske Ballon d'Or."

"Og at dele det med hele folket var et uforglemmeligt øjeblik. Jeg takker vores præsident, hans Excellence Ali Bongo Ondimba, som altid har støttet Panthers og altid har arbejdet for, at fodbold udvikler sig i vores land."

"Jeg vil også gerne takke alle mine trænere, stab og de spillere, som jeg er stødt på i løbet af denne karriere. Til sidst takker jeg min far, som gav mig lysten til at gøre som ham, i håb om at have gjort ham stolt ved at bære vores farver."

Den tidligere Arsenal-angribere har ikke fortalt nærmere om, hvad der har fået ham til at træffe beslutningen om, at han vil trække sig fra landsholdsfodbold.