OB-træner Andreas Alm blev udvist mod FC Nordsjælland: Nu sætter han ord på den mærkværdige hændelse

Af: Jesper Bengtson

|

08/10/2023 16:48

Fodbold
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Nu taler han ud om udvisningen.

Mest læste i dag

I OB sejr over FC Nordsjælland søndag udspillede der sig en usædvanlig situation, der fik fans og medier til at måbe.

I det 85. minut af kampen blev OBs cheftræner, Andreas Alm, vist ud af banen, hvorfor han måtte se resten af kampen på tilskuer-tribunen. Udvisningen kom i kølvandet på en speciel episode, hvor svenskeren greb bolden og gemte den bag sin ryg.

Sådan skriver TV 2 Sport.

Det særprægede træk irriterede FC Nordsjællands spiller, Mads Hansen, der reagerede ved at give Alm et puf, som fik træneren til at vælte.

Efter episoden forsonede Andreas Alm og Mads Hansen sig ved at give hinanden hånden, men ikke desto mindre besluttede dommeren at tildele OB-træneren et rødt kort, mens Hansen fik et gult kort for skubbet.

Efter kampen talte TV 2 Sport med den svenske cheftræner om episoden, hvor Alm erkendte, at hans handling var dum. Han sammenlignede sit stunt med 'Harlem Globetrotters' og indrømmede, at det ikke burde have fundet sted.

OB-sejren var særdeles vigtig for klubben, der havde tabt de seneste fire opgør i Superligaen. Sejren betyder, at de nu befinder sig på 10. pladsen i Superligaen, hvor de blot er tre point over nedrykningsstregen.

På 11.-pladsen ligger Vejle Boldklub, som også vandt i dag, med otte point, hvoraf tre af dem er hentet i Odense. Helt i bunden ligger Hvidovre, der må erkende, at de befinder sig i en direkte krise efter at have tabte med cifrene 3-1 til 11.-pladsen, Vejle Boldklub.