Storklub er klar til at hente Jadon Sancho

Af: Nicolai Busekist

|

08/10/2023 16:11

Jadon Sancho kan være på vej væk fra Manchester United, da en storklub er klar til at hente ham i januar.

Mest læste i dag

Juventus siges at have et godt øje til Jadon Sancho, som de ønsker at hente allerede i januar. Her ønsker de dog ikke at hente ham permanent, men derimod på en lejeaftale.

Den italienske klub skulle ifølge The Sun være meget ivrige efter at hente Sancho i januar. Desuden skulle de endda være åbne for at gøre skiftet permanent til sommer, hvor en pris kan ende med at lyde på op mod 60 millioner pund.

For at få en aftale i stand, håber de dog på at kunne overtale United til at betale halvdelen af Sanchos løn i den periode, hvor han er lejet ud til den italienske klub.

Det kan ikke afvises, at det kan komme på tale, da United efter sigende skulle være ganske ivrige efter at skille sig af med Sancho.

Sancho er havnet i unåde under Erik ten Hag, og er derfor blevet henvist til at spille med deres reserve- og ungdomshold. Sådan har det været, siden han for første gang blev udeladt fra truppen til kampen mod Arsenal i starten af september.

Ten Hag har insisteret på, at Sancho er blevet droppet på grund af sine dårlige præstationer til træning. I et opslag på de sociale medier har Sancho taget til genmæle, og mener i stedet, at han er blevet en form for syndebuk i klubben.

Den hollandske træner har krævet, at den unge kantspiller undskylder for sin opførsel, hvilket han har nægtet at gøre. Derfor er der meget, der tyder på, at hans karriere på Old Trafford er forbi.

Tidligere har der været forlydender om, at Borussia Dortmund skulle være åbne for at hente ham retur til klubben, men Sancho er angiveligt ikke selv åben for en sådan løsning.

Derimod skulle han være mere interesseret i et skifte til Juventus, da han mener, at det er mere sandsynligt, at han kan genstarte sin karriere i Serie A.