Ryan Giggs-retssag skal gå om

Af: Nicolai Busekist

|

07/09/2022 14:51

Mest læste i dag

Retssagen mod Ryan Giggs har trukket man overskrifter denne sommer. Nu skal hele sagen gå om.

Til trods for, at Ryan Giggs allerede har været igennem en lang retssag denne sommer, skal han igennem endnu en tur næste år.

Retssagen mod den tidligere fodboldstjerne skal nemlig gå om. Det er ifølge nyhedsbureauet AFP blevet besluttet af en dommer onsdag.

Grunden til, at retssagen skal gå om er, at en jury i august ikke kunne blive enige om en dom over den i dag 48-årige Ryan Giggs.

Da de ikke har haft succes med at nå frem til en dom over waliseren, der er blevet tiltalt for vold, tvang samt kontrollerende adfærd, er sagen nødt til at gå om.

Han stod til at få op til fem år bag tremmer, men da juryen, der bestod af syv kvinder og fire mænd, ikke kunne blive enige om en dom, må han vente med at få afsluttet sagen.

Selvom de ikke kunne blive enige om en dom, efter hele 23 timers samtale, betyder det dog ikke, at han kommer til at gå fri af denne grund.

Derimod har en dommer besluttet, at hele sagen skal gå om. Der er endnu ikke afsat konkrete datoer til den nye retssag, men som udgangspunkt kommer det til at foregå i juli 2023.