Rygterne tager til: Denne engelske klub bliver Wayne Rooneys nye hjem

Af: Jesper Bengtson

|

09/10/2023 20:30

Fodbold
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Alt peger på, at Wayne Rooney vender tilbage til England.

Mest læste i dag

Birmingham City har truffet en overraskende beslutning ved at fritstille cheftræner John Eustace fra sine pligter.

Eustace har haft en imponerende periode ved roret for The Blues, der i skrivende stund indtager sjettepladsen i Championship før landskampspausen.

Eustaces præstationer har tiltrukket opmærksomhed fra Rangers og Premier League-klubber, men Birmingham Citys nye amerikanske ejere fra Knighthead Capital har fokus rettet mod Wayne Rooney, når det kommer til, hvem der skal være ved roret fremover.

Det skriver The Mirror.

Eustaces afgang blev bekræftet i en udtalelse fra klubben, hvor det blev understreget, at 'bestyrelsen og fodboldledelsen er fuldt ud afstemt om vigtigheden af ​​at implementere en vindermentalitet og en ambitionskultur på tværs af hele fodboldklubben'.

Eustace forlader klubben efter 15 måneders tjeneste, hvor han hjalp med at stabilisere holdet og sikre dem en plads i Sky Bet Championship i sin første sæson.

En ny førsteholdstræner forventes at blive annonceret i de kommende dage, og vedkommende forventes at have et klart fokus på at skabe en offensiv spillestil og en identitet.

Wayne Rooney, der forlod sin tidligere stilling som cheftræner for DC United, ser ud til at være den ideelle kandidat for Knighthead Capitals medejer Tom Wagner, der ønsker at føre Birmingham City fremad med et større navn i spidsen.

Rooney har allerede imponeret som træner i Derby County, hvor han næsten holdt holdet oppe på trods af store pointfradrag.

Rooney selv har været tilbageholdende med at bekræfte noget om sin fremtid:

"Hvad der venter forude, ved jeg ikke."