Storklub vil hente Mason Greenwood til sommer

Af: Nicolai Busekist

|

16/10/2023 17:00

Mason Greenwood forventes ikke at vende retur til Manchester United, når hans lejeophold i Getafe afsluttes.

Mest læste i dag

I lang tid blev der spekuleret i, om Mason Greenwood kunne få lov til at fortsætte sin karriere på Old Trafford.

Det blev besluttet af ledelsen i den engelske klub, at de ikke var villige til at løbe risikoen. Derfor besluttede man i stedet at leje ham ud til Getafe resten af sæsonen.

Her har han gjort det flot, og derfor er der nu interesse for ham fra andre klubber. Ifølge The Sun skulle Sevilla have et ønske om at hente ham, men Greenwood ønsker selv at blive i Getafe.

Den unge offensivspiller blev anholdt i januar sidste år, hvor han blev sigtet for både voldtægtsforsøg, overfald og tvangskontrol. I februar i år kunne Crown Prosecution Service dog meddele, at alle anklager var blevet droppet.

Indtil videre har han været i aktion i fem kampe for Getafe, hvor han har bidraget med et enkelt mål. Det blev scoret i opgøret mod Celta Vigo den 8. oktober.

Manchester United er nødt til at gøre sig tanker om Greenwoods fremtid, da hans kontrakt løber frem til sommeren 2025. Og nu har Sevilla angiveligt vist interesse for at hente ham.

Selvom han i denne sæson er udlejet til Getafe, er det fortsat United, der betaler størstedelen af hans løn på 75.000 pund om ugen.

På trods af interessen fra Sevilla, skulle Greenwood efter sigende foretrækker at blive i Getafe efter denne sæson.

"Spillerne og fansene har alle givet ham en velkomst, han kun kunne have drømt om," fortæller en kilde til The Sun.

"Han frygtede virkelig, at hans karriere var slut. Nu er han bare så glad og vil fortsætte med at spille og ikke tænke for langt frem."