Thomas Tuchel får enormt millionbeløb i gyldent håndtryk

Af: Nicolai Busekist

|

07/09/2022 15:10

Mest læste i dag

Onsdag meddelte Chelsea, at man har besluttet at stoppe samarbejdet med Thomas Tuchel. Nu viser det sig, at det ikke har været en billig omgang.

Til trods for, at Chelsea har fået en sløj start på denne sæson, skulle det dog ikke være de manglende resultater, der har resulteret i Thomas Tuchels fyring.

Medierne The Athletic og The Telegraph skriver derimod, at der er en helt anden årsag til det. Årsagen skulle nemlig være, at han har et anstrengt forhold til klubejer Todd Boehly.

Dette skulle til sidst have resulteret i, at han og ledelsen besluttede at fyre ham. Han kan dog glæde sig over, at han får en seriøs pose penge med sig.

I og med, at Chelsea har ophævet hans kontrakt før tid, har de nemlig været nødt til at betale ham en kompensation - og det er ikke en helt lille én af slagsen.

Derimod melder Daily Mail, at Thomas Tuchel har fået et gyldent håndtryk på hele 110 millioner kroner. Samtidig skal Thomas Tuchels stab også have penge med sig, hvilket beløber sig til 17 millioner kroner.

Det har derfor ikke været helt billigt for den engelske klub at skille sig af med træneren. Og de er ikke færdig endnu, for de skal også bruge penge på at hente en ny træner.