Træner trækker sig efter anklager om coronasnyd

Af: Nicolai Busekist

|

20/11/2021 12:32

Mest læste i dag

Både cheftræner og hans assistent har sagt op, efter førstnævnet er blevet anklaget for coronasnyd.

Lørdag skal Werder Bremen i aktion i 2. Bundesliga. Her skal de møde nedrykkerne fra Schalke 04, men det bliver uden en cheftræner i spidsen.

Den tyske klub meddeler på sin hjemmeside, at træner Markus Anfang og hans assistent Florian Junge har besluttet at trække sig med øjeblikkelig virkning.

Årsagen til, at de to trænere har sagt op er, at Markus Anfang er blevet beskyldt for at have forfalsket et coronavaccinationscertifikat.

Anfang har ikke indrømmet, at der er hold i anklagerne mod ham, men ikke desto mindre har det nu fået ham til at sige sit job op.

"På grund af den ekstreme uro, som har ramt klubben, holdet, min familie og mig selv, har jeg besluttet at trække mig som cheftræner for Werder Bremen med det samme," fortæller han til klubbens hjemmeside ifølge Ekstra Bladet.

"Jeg bad klubben om at ophæve min kontrakt, hvilket den har gjort. Jeg ønsker Werder alt succes i verden både i dagens kamp mod Schalke og i fremtiden," fortsætter han.

De tyske myndigheder har iværksat en undersøgelse af anklagen mod den 47-årige nu tidligere cheftræner i Werder Bremen.

Ifølge hovedpersonen selv, er der ingen hold i anklagerne mod ham. Han har flere gange afvist det, og hævder desuden, at han er vaccineret.

At Anfang har trukket sig betyder, at det bliver assistenttræner Danjiel Zenkovic, der står i spidsen for holdet lørdag, mens U19-træner Christian Brand indtager rollen som assistent.

Werder Bremen ligger i øjeblikket nummer otte i 2. Bundesliga, hvor de har seks point op til en direkte oprykningsplads. Anfang har stået i spidsen for klubben siden juni i år, men nu er det allerede slut.