Trist meddelelse for Christian Eriksen

Af: Nicolai Busekist

|

31/01/2023 14:48

Mest læste i dag

Christian Eriksen har fået en trist meddelelse. Den danske stjerne vil ikke vende retur til banen i de næste par måneder.

Danske Christian Eriksen kan se frem en lang pause fra fodboldbanen, efter at have pådraget sig en skade.

Den 30-årige stjerne har pådraget sig en skade i den ene ankel, og det forventes, at han vil være ude i lang tid, da han ikke er klar til at vende retur til banen før i slutningen af april.

"Mens undersøgelser fortsætter, er der indikationer på, at Eriksen vil være ude indtil slutningen af april eller starten af maj," har den engelske klub skrevet på sin hjemmeside.

Eriksen måtte udgå fra en kamp mod Reading i FA Cup fredag, hvor han også blev set forlade Old Trafford på krykker.

Det vil sige, at han kommer til at gå glip af en meget vigtig periode for De Røde Djævle, hvor de ikke blot skal forsøge at sikre sig vigtige point til kontoen i Premier League.

Han kommer nemlig også til at gå glip af de to kampe i Europa League, hvor de skal stå over for FC Barcelona. Ikke nok med det, så går han også glip af ottendedelsfinalen i FA Cup, hvor de skal spille mod West Ham.

Også for det danske landshold vil det få konsekvenser, at han er blevet skadet. Hjulmand og co. må nemlig undvære ham, når de i marts skal spille mod både Finland og Kasakhstan i kvalifikationen til EM.