United-legende taler ud om Ronaldos United-fremtid

Af: Nicolai Busekist

|

10/05/2022 11:00

Mest læste i dag

Manchester United forventes at give truppe en overhaling denne sommer. Og der har været tvivl om, hvorvidt det kan få betydning for Cristiano Ronaldo.

Der er en klar forventning om, at Manchester United-truppen kommer til at gennemgå store forandringer til sommer. Den tidligere United-stjerne David Beckham håber dog på, at Cristiano Ronaldo i klubben i mindst et år mere.

De Røde Djævles ydmygende 4-0-nederlag til Brighton i weekenden, har fået store konsekvenser for dem. Det betyder nemlig, at de ikke kan slutte højere, end på en sjetteplads.

Old Trafford-klubben har hyret Ajax-træner Erik ten Hag til at stå i spidsen for holdet efter denne sæson, og det forventes, at den hollandske træner vil give truppen en overhaling i løbet af transfervinduet.

Der har været tvivl om, hvorvidt Ten Hag vil beholde Ronaldo, der har scoret 24 mål på tværs af alle turneringer i denne sæson. Står det til David Becham, så skal den 37-årige angriber blive i klubben.

"Det er vigtigt for ham. Vi ved alle, hvor meget United betyder for ham. Han gør stadig det, han er bedst til," sagde David Beckham til Sky Sports ifølge Reuters.

"At gøre det, han gør i sin alder, er virkelig utroligt, så forhåbentlig fortsætter det i endnu et år eller to."

Hvis det var David Becham, der skulle beslutte, om den portugisiske stjerne skal blive i klubben, ser det altså ikke ud til, at han ville være i tvivl om, hvad det rette valg vil være.