Utilfreds Cristiano Ronaldo: Det kan ikke accepteres

Af: Nicolai Busekist

|

13/01/2022 13:30

Mest læste i dag

Premier League-stjernen er svært utilfreds med sit holds præstationer på banen for tiden. Han vil ikke acceptere, at hans hold slutter uden for top-3.

Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo er meget krævende og ambitiøs fodboldspiller. Det viser han igen, efter han er vendt retur til Manchester United. 

Ifølge Sky Sports har Ronaldo set sig utilfreds med Manchester Uniteds situation, da han ikke er villig til at acceptere dårligere end en top-3-placering for De Røde Djævle. 

Han mener selv, at det er spillernes mentalitet, der er et problem: 

"Jeg accepterer ikke, at vores mentalitet er til mindre end at være i top-3 i Premier League. Jeg er her for at bygge gode ting op," sagde Ronaldo i et interview med Sky Sports, inden han fortsatte: 

"Jeg vil ikke være her for at være på sjettepladsen, syvendepladsen eller femtepladsen. Jeg er her for at prøve at vinde."

Manchester United ligger i øjeblikket på en syvendeplads. I skrivende stund har de 11 point op til Liverpool på tredjepladsen, men de har dog spillet en kamp mindre end Liverpool. 

Der er håb for, at Cristiano Ronaldo kan nå at komme i top 4, der giver adgang til Champions League, som han har vundet fem gange før. 

Manchester United er kun 6 point bag West Ham på fjerdepladsen. Manchester United har spillet 2 kampe mindre end West Ham, og har derfor gode forudsætninger for at indhente dem.

Manchester United skal forsøge at vende en skidt periode til en sejr mod Aston Villa på lørdag. Smider West Ham point mod Leeds søndag, vil det ligeledes gavne De Røde Djævles situation.