Vildt: Haaland med overraskende statistik

Af: Nicolai Busekist

|

14/08/2022 13:00

Mest læste i dag

Erling Haaland havde ikke den store indflydelse på kampen mod Bournemouth. Det viser statistikken meget tydeligt.

Det ville være synd at sige, at den unge norske stjerne var en mand, der havde stor indflydelse, da Manchester City lørdag tørnede sammen med Bournemouth i Premier League.

Ganske vist formåede han at have en smule indflydelse, da han leverede et opæg til Ilkay Gündogans mål. Det var dog ikke meget andet, han var involveret i udover dette.

Statistiksiden OptaJoe viser, at Erling Haaland kun lavede to afleveringer i løbet af hele kampen. Den ene af dem var oplægget til Ilkay Gündogan, mens den anden aflevering fandt sted, da han skulle give bolden op.

Ikke nok med det, så har OptaJoe registreret, at han havde blot otte boldberøringer i løbet af hele kampen, hvilket faktisk er det laveste nogensinde af en City-spiller under Pep Guardiola, lyder det fra Ekstra Bladet.

I første del af kampen, var det desuden ikke meget, Haaland var involveret. Foruden da bolden blev givet op, skulle der nemlig gå intet mindre end 18 minutter af kampen, før han havde en boldberøring.

Da Guardiola besluttede sig for at skifte ham ud, havde han ikke vundet en eneste nærkamp, ligesom han heller ikke nåede at gennemføre en eneste dribling i løbet af kampen.