Efter anden VM-titel: Her er Verstappens nye mål

13/10/2022 11:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Mest læste i dag

Max Verstappen er bestemt ikke færdig, selvom han i sidste weekend vandt sin anden VM-titel. Nu sigter han nemlig blot mod endnu flere sejre og titler.

På lige fod med hans første VM-titel, vandt han også sin anden VM-titel på lettere bizar vis ved det japanske grandprix på Suzuka.

Red Bull-stjernen havde sikret sig en sejr, men var ikke klar over, at han havde vundet VM-titlen, da Charles Leclerc fik en tidsstraf, hvorefter han blev sendt ned på en tredjeplads.

Til trods for, at det tog et stykke tid, før det gik op for ham og hans holdkammerater, tøvede de dog ikke med at fejre det derefter.

At han nu kan kalde sig dobbelt verdensmester, er dog ikke ensbetydende med, at han færdig i Formel 1. Nu har han nemlig blot planer om at jagte flere sejre og titler.

"Jamen, jeg har et par år mere i F1. Jeg håber, at vi kan være konkurrencedygtige i nogle år endnu. Jeg vil vinde flere løb, og potentielt vil jeg også prøve at vinde flere titler," lød det fra ham ifølge The Sun.

"Men det kommer selvfølgelig ikke til at ændre på det, jeg allerede har opnået. Det er noget, jeg er rigtig stolt af."

"Alle inden for holdet, og alle, der er involveret, fortjener endnu mere end det, vi viser i øjeblikket. Så længe vi kan holde på dem alle sammen, tror jeg, ​​vi er i stand til at opnå endnu flere fantastiske sæsoner."