Formel 1-hold skriver under med kæmpe sponsor

Af: Nicolai Busekist

|

04/02/2022 11:38

Mest læste i dag

Formel 1-holdet har underskrevet en aftale med en af verdens største virksomheder og den største inden for dens branche. 

Aston Martin har fået en kæmpe sponsor ombord forud for den nye sæson. De har nemlig fået verdens største olieselskab Aramco med ombord på sponsorholdet.

Det saudiarabiske olieselskab har ifølge RacingNews365 haft samtaler med flere Formel 1-hold, men valget er altså faldet på Aston Martin. 

Det betyder også, at Aston Martin skifter navn forud for sæsonen. De skifter navn til Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1 Team. Det amerikanske IT-firma Cognizant indgår også i navnet, da de også er storsponsor. 

Aston Martin er naturligvis begejstret over den nye aftale:

"Vi er i sporten for at vinde, så jeg er glad for at byde velkommen til en utrolig partner af størrelsen Aramco. Jeg har lært at denne proces har en enorm mængde af intellektuel ejendomsret og teknisk kapacitet, som jeg ved vil i høj grad hjælpe vores team til at nå vores mål om at vinde Formel 1-verdensmesterskaber," sagde bestyrelsesformand Lawrence Stroll.

Aramco ser også potentiale i aftalen, som kan gøre fremtidens klima bedre: 

"Med vores kombinerede ekspertise har vi potentialet til at forbedre motorens ydeevne og reducere emissioner, hvilket hjælper med at sænke sportens og i sidste ende bilindustriens CO2-aftryk," sagde Ahmad Al Khowait om aftalen.