Günther Steiner er optimistisk for ny sæson

Af: Nicolai Busekist

|

07/12/2022 11:17

Mest læste i dag

Haas-teamchef Günther Steiner ser frem mod næste sæson, og understreger, at han optimistisk ift. en ny motor.

Günther Steiner er optimistisk forud for en ny sæson i Formel 1. Han er nemlig blevet informeret om, at næste års Ferrari-motor bliver kraftigt forbedret.

"I torsdags mødte jeg med Mattia Binotto, og han fortalte mig, at næste års motor bliver den vildeste," sagde Steiner ifølge Motorsport.com.

"Hvis motoren er konkurrencedygtig, er det også positivt for os."

Teamchefen udtalte sig, da han i weekenden var mødt op i Faenza i Italien, hvor danske Kevin Magnussen blev den 29. modtager af Lorenzo Bandini-trofæet.

Ferrari havde svært ved at præstere optimalt i både 2020 og 2021. Til denne sæson formåede Ferrari at bygge en fremragende motorenhed, men alligevel udeblev resultaterne.

Den primære årsag til, at der ikke blev leveret de resultater, som Ferrari havde sat næsen op efter, var driftsikkerheden. Og dette gik også ud over både Haas og Alfa Romeo, der køber deres motorer hos Ferrari.

Mattia Binotto, der snart går af som teamchef for Ferrari, forklarede, at man var tvunget til at reducere ydeevnen i anden halvdel af sæsonen, da det var den eneste måde, man kunne forbedre driftsikkerheden.

Skal man tro Steiner, ser det dog anderledes ud i 2023. Det kan derfor betyde, at Kevin Magnussen og hans nye holdkammerat, Nico Hülkenberg, vil være at finde længere fremme i feltet, end i denne sæson.