Nu taler Lewis Hamilton ud om pensionsrygter

Af: Nicolai Busekist

|

07/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Der har været en del rygter om, at Lewis Hamilton potentielt kan indstille sin karriere efter denne sæson. Nu har den britiske stjerne udtalt sig om disse rygter.

Lewis Hamilton har understreget, at der bestemt ikke er hold i rygterne om, at han vil stoppe sin karriere efter denne sæson - heller ikke, selvom han har haft en meget svær sæson indtil videre.

Den britiske kører, der har vundet VM intet mindre end syv gange, ligger i skrivende stund på en samlet 6. plads. Dette har han dog mulighed for at forbedre, hvis han kan tage en stor mængde point med fra Aserbajdsjans Grand Prix i Baku.

Den 37-årige Hamilton har haft det svært i denne sæson, hvor Mercedes har kæmpet med at få deres Formel 1-racer til at fungere optimalt.

Der har ganske vist været mange rygter om, at de mange problemer hos Mercedes har medført, at Hamilton nu er begyndt at overveje at indstille sin karriere. Ifølge køreren selv, er der dog ikke hold i disse rygter.

"Hvorfor skulle jeg stoppe?" sagde han til mediet Corriere della Ser ifølge The Sun.

"Lad os tage denne sæson: Jeg vinder nok ikke titlen, men jeg føler den samme glæde ved at konkurrere, som da jeg startede."

"Måske vil jeg en dag ikke være i stand til at klare presset mere, og jeg vil være træt, men den dag er ikke kommet endnu."

Hamilton har kun været på podiet én gang i denne sæson, hvilket han kom efter en nærmest mirakuløs P3-placering i Bahrain.