Red Bull-rådgiver langer ud efter F1-stjerne: Måske skulle han være stoppet sidste år

Af: Nicolai Busekist

|

26/04/2022 17:58

Mest læste i dag

Red Bull-rådigveren Helmut Marko har sendt en stikpille i retning af den verdenskendte Formel 1-kører Lewis Hamilton.

Den østrigske Helmut Marko, der arbejder som rådgiver for Red Bulls Formel 1-hold, har sendt kritik i retning af Lewis Hamilton, da han har udtalt, at han burde have trukket sig tilbage sidste år. Det skriver Metro.

Denne udtalelse kom efter en hård weekend for den syvdobbelte verdensmester i Italien, der kun blev forværret af, at han endte med at blive overhalet med en omgang af Max Verstappen, der vandt løbet.

Hamilton endte med at tage til takke med en 14. plads. Op til løbet måtte han udgå i Q2 i kvalifikationen, mens han også havde et skuffende sprintløb lørdag.

At han måtte nøjes med en 14. plads og 0 point i Italien har betydet, at han har skrabet i alt 28 point til sig i mesterskabet efter fire løb. Det medfører, at det kan blive svært for ham at melde sig ind i mesterskabskampen.

Marko, der også står for Red Bulls talentudviklingsprogram, sendte en stikpille i retning af Mercedes-køreren, da han blev spurgt, hvad han tror, der går gennem Hamiltons hoved: "Jeg mener, han blev overhalet af os med en omgang. Måske skulle han være stoppet sidste år."

Efter weekendens løb har teamchef Toto Wolff undskyldt til Lewis Hamilton offentligt, da han ved, at hans bil bestemt ikke lever op til forventningerne.