Stort chok: Fremtiden i Formel 1 er usikker for stjernekører

Af: Nicolai Busekist

|

11/01/2022 14:28

Mest læste i dag

Efter sidste måneds drama ved Formel 1-løbet i Abu Dhabi, hvor Max Verstappen blev verdensmester, er det ikke sikkert Lewis Hamilton fortsætter karrieren i Formel 1. 

Lewis Hamilton var en slået og skuffet mand efter, at han i allersidste løb i sæsonen gik glip af sit ottende verdensmesterskab, da Max Verstappen vandt for næsen af ham på sidste omgang. 

Dramaet, som kan være afgørende for Hamiltons tilstedeværelse i Formel 1 udspillede sig ved en kontroversiel beslutning, om at sætte en safety car ind og samtidig samle feltet.

Det medførte, at Max Verstappen igen lå lige bagved Lewis Hamilton med markant nyere dæk efter et pitstop under safety car.

Efter løbet lovede FIA at undersøge dramaet og proceduren for den indsatte safety car. Der er endnu ikke kommet en afgørelse på undersøgelse, og det kan give problemer for Mercedes ifølge Sky Sports

Med 69 dage til det første Grand Prix i Bahrain, er det stadig uvist, om Lewis Hamilton vil være med til start," Sagde journalisten Craig Slater inden han fortsatte: 

"Med hensyn til om Hamilton vender tilbage til Formel 1, er det FIA's ansvar at leve op til det løfte, de har givet før jul for at undersøge begivenhederne ved løbet i Abu Dhabi."

Lewis Hamilton selv, giver heller ikke nogen klar udmelding, men kom med en kryptisk udtalelse til Jenson Button efter løbet: "Vi gav alt hvad vi havde. Nu må vi se, hvad der sker næste år," sagde en frustreret Hamilton efter løbet.

Om Lewis Hamilton stiller til start i den nye sæson, kan ses den 18. marts, hvor Formel 1-feltet er i Bahrain.