Tidligere F1-kører langer ud efter Hamilton: Det er også hans skyld

Af: Nicolai Busekist

|

27/04/2022 16:33

Mest læste i dag

Mercedes og Lewis Hamilton har ikke fået en god start på denne sæson, men hans tidligere holdkammerat Nico Rosberg mener ikke, at det kun er Mercedes' skyld.

Rosberg, der snuppede titlen som verdensmester i 2016 for næsen af Hamilton, er ikke af den opfattelse, at Hamiltons dårlige resultater er Mercedes' skyld.

Derimod er han af den opfattelse, at den britiske Formel 1-kører også bærer en stor del af skylden, da hans holdkammerat George Russell har bevist, at raceren er mere konkurrencedygtig, end Hamilton har vist.

Den tyske tidligere Formel 1-kører mener derfor, at hans tidligere chef Toto Wolff blot forsøgte at opmuntre Hamilton, der har haft en svær start på denne sæson.

"Toto spillede det mentale spil, hvilket er meget smart på hans vegne. Mercedes påtager sig selv skylden, og prøver virkelig at støtte Lewis mentalt, løfte ham op, og sige: 'Lewis, det er ikke din skyld. Det er voers'. Det er meget smart, for det er ikke helt sandheden," sagde Rosberg til Sky Sports F1.

"Lad os ikke glemme, at Russell er P4 med den samme bil, så Lewis spillede bestemt en stor rolle i det dårlige resultat denne weekend. Russell formåede stadig at få P4 ud af det med en strålende weekend, så der var mere i den bil."

Hamilton er i skrivende stund på en 7. plads i den samlede pointstilling med blot 28 point. Han er 58 point efter Charles Leclerc, der ligger helt i front.

Holdkammeraten Russell befinder sig derimod på en samlet fjerdeplads med i alt 49 point.