Tidligere teamejer stikker til Lewis Hamilton

Af: Nicolai Busekist

|

03/06/2022 08:00

Mest læste i dag

Det har ikke været småt med kritikken rettet mod Lewis Hamilton i denne sæson. Og nu møder han også kritik fra tidligere Formel 1-holdejer Eddie Jordan.

Den 74-årige Eddie Jordan har nemlig gjort det klart, at han mener, at det ikke længere er Lewis Hamilton, der kan betragtes som værende førstekører hos Mercdes. Det skriver The Sun.

Den 37-årige Hamilton, der er syvdobbelt verdensmester, er ikke kommet fra start i denne sæson. Det har medført, at han nu er 75 point bag Max Verstappen, som ligger helt i front.

I et interview med Channel 4, blev Eddie Jordan spurgt om hans syn på George Russells skridt fra Williams til Mercedes, og om han mener, at Russell har formået at leve op til forventningerne indtil videre.

"Absolut. Jeg tror, det er en stor overraskelse for alle i verden i sammenhæng med dem, der troede, at Lewis Hamilton er den bedste," lød det fra Eddie Jordan.

"Men Hamilton er ikke længere chefen - ikke engang på det hold (Mercedes, red.), fordi Russell har taget hans position."

"Og jeg tror, ​​det bliver meget interessant, og jeg vil gerne se, hvordan Lewis vil overvinde det."

Angiveligt er det internt hos Mercedes fortsat Hamilton, der bliver set som førstekører på holdet, men spørgsmålet er, om det kan ændre sig, hvis Russell fortsætter med at score flere point, end sin holdkammerat.