Gode og dårlige nyheder om Tiger Woods' comeback

10/11/2023 14:10

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En video af Tiger Woods, der ser ud til at gå uden at halte, har fået fans til at håbe på et comeback.

Mest læste i dag

Golfstjernen Tiger Woods har ikke været i aktion i længe. Det skyldes, at han har været under kniven, og at han derfor har været nødt til at fokusere på sin genoptræning.

Efter Ryder Cup har der været flere meldinger om, at den amerikanske legende nærmer sig et comeback. Selv har Woods dog forsøgt at lægge en dæmper på forventningerne om dette.

Ifølge Golf365 er der dukket en video op af Woods, der går rundt på Pebble Beach, hvor han blev set gå uden de store problemer.

De mere optimistiske fans havde håbet på at se ham vende tilbage til Touren ved denne turnering, men det blev dog ikke en realitet. I stedet brugte han tid på at agere caddy for sin søn, der deltog i Notah Begay III Junior Golf National Championships.

Efterfølgende har han udtalt, at han var glad for at skulle være caddy på en forholdsvis flad bane. Alligevel har det sat sine spor på ham, at han har været caddy i fire dage.

Den 15-dobbelte Major-vinder var glad for, at Louisianas Koasati Pines på Coushatta er en forholdsvis flad bane, da han sagde, at han følte efter tre runder.

"Jeg er ret øm efter at have været caddy i fire dage. Gudskelov var det en ret flad bane," sagde Woods til AP.

Woods kom også med en opdatering på sin skadessituation, hvor han fortalte, at operationen var en succes. Derfor har han heller ingen smerter i sin ankel.

"Min ankel har det fint. Hvor de smeltede min ankel, har jeg absolut ingen problemer overhovedet. Den smerte er helt væk," sagde Woods.

"Men alle de omkringliggende områder er, hvor jeg havde alle mine problemer, og det har jeg stadig. Så du fikser en ting, mens andre skal blive mere hypermobile for at komme uden om det, og det kan føre til nogle problemer."