Trist nyt for Tiger Woods og Rory McIlroy: Stor stjerne trækker sig fra liga

Af: Nicolai Busekist

|

03/11/2023 13:00

Tiger Woods og Rory McIlroy står sammen bag en ny golfliga, men nu er der triste nyheder.

Mest læste i dag

I starten af det nye år vil den indledende udgav af golfligaen TGL blive spillet. Men Tiger Woods og Rory McIlroy må acceptere, at de bliver nødt til at klare sig uden en af sportens store stjerner.

Oprindeligt havde de en aftale med Jon Rahm, men han har besluttet at trække sig. Det skyldes, at der er brug for et 'niveau af engagement, jeg ikke kan tilbyde lige nu'.

Det faktum, at han har besluttet sig for at trække sig fra TGL, har skabt spekulationer. Blandt andet bliver der spekuleret i, om han har taget imod et lukrativt tilbud fra LIV Golf.

Få timer efter, at hans informationer blev fjernet fra TGL's hjemmeside, meldte Rahm selv ud på de sociale medier. Her skrev den 28-årige stjerne, at han var ked af at måtte trække sig.

"Jeg er ked af at bekræfte, at jeg ikke kommer til at deltage i den første TGL-sæson," skriver han på X.

"Selvom jeg stadig synes, det er en fantastisk mulighed, ville det lige nu kræve et niveau af engagement, som jeg ikke kan tilbyde. Held og lykke til alle involverede og må det bedste hold vinde!"

TGL bliver drevet af Woods og McIlroy, som for nylig meldte ud om ligaens format. Der er tale om en liga, hvor seks hold med fire spillere kommer til at konkurrere mod hinanden. Der er fire spillere på hvert hold, men kun tre skal stille til hver begivenhed.

McIlroy skal spille for Boston Common Golf sammen med Tyrrell Hatton, Masters-mester Adam Scott og PGA Championship-vinder Keegan Bradley.

Justin Thomas er også blevet bekræftet som spiller for Atlanta Brave GC, mens Collin Morikawa er blevet annonceret som en del af et Los Angeles-baseret hold.