Golfstjernen Jon Rahm ville have 'uoverkommeligt stort' beløb for skifte til LIV Golf

Af: Nicolai Busekist

|

27/10/2023 12:30

Jon Rahm var angiveligt åben for et skifte til LIV Golf, men krævede et 'uoverkommeligt stort' beløb.

Mest læste i dag

Spanske Jon Rahm var angiveligt blandt de 15 PGA Tour-spillere, der for nylig blev kontaktet af LIV Golf med henblik på et skifte til den saudiarabiske golftour. Han var efter sigende åben for et skifte, men krævede et beløb, der blev anset for 'uoverkommeligt stort'.

Sådan lyder det fra den engelske golfspiller Eddie Pepperell i podcasten 'The Chipping Forecast'.

Da LIV Golf kontaktede de 15 spillere, bad de dem alle komme med et beløb, der ville få dem til at skifte. Pepperell hævder, at Rahm krævede et beløb, der var så astronomisk, at LIV besluttede at afvise det.

"Jeg hørte, at Jon Rahm… Jeg hørte, at LIV havde henvendt sig til 15 spillere i år og bedt dem om et estimeret tal, der ville få dem til at skifte. Og jeg fik at vide, at Rahms tal var så uoverkommeligt stort, at LIV afviste det. Tolk det, som I vil," sagde Pepperell.

LIV Golf har allerede formået at lokke en række af sportens største navne med store checks. Det omfatter blandt andet stjerner som Phil Mickelson, Dustin Johnson, Brooks Koepka og Cam Smith.

De har ikke alle udtalt sig om deres aftaler, men Koepka har indrømmet at have sikret sig en aftale til en værdi af mere end 100 millioner dollars. Og hvis Pepperell taler sandt, så må Rahms beløb havde oversteget dette tal markant.

Spanieren har tidligere været vokal omkring, at han ikke har brug for pengene fra LIV Golf, da han tjener nok på PGA Touren. Derfor kan det ikke udelukkes, at han blot har angivet et astronomisk beløb for at vise, at han ikke er interesseret i et skifte.