Rory McIlroy om investering i Premier League-klub: 'Jeg ville elske det'

Af: Nicolai Busekist

|

23/10/2023 17:00

Rory McIlroy er klar til at investere i Premier League-klubben, som han har været fan af siden barnsben.

Mest læste i dag

Gennem en stor del af sit liv har Rory McIlroy været fan af Premier League-klubben Manchester United. Blandt andet derfor var han inviteret forbi til at fremvise sit British Open-trofæ på Old Trafford. Det skete forud for en kamp mod Swansea i 2014.

Den nordirske golfstjerne har flere gange udtalt sig om sin store kærlighed til klubben. Og nu har han også afsløret, at han er klar til at investere i holdet, hvis muligheden skulle byde sig.

"Ejerskab af sportshold plejede at være begrænset til private equity og folk, der havde masser af penge. Men nu bliver sportsstjerner mere kyndige og bruger deres penge på den rigtige måde," sagde han til Sky Sports.

"Jeg ville elske at være i stand til at eje en lille procentdel af den klub, jeg heppede på som dreng."

På det seneste har der været forlydender om, at Glazer-familien er klar til at sælge en del af deres ejerandel. I denne forbindelse vil de overdrage fodbolddelen til Sir Jim Ratcliffes INEOS-gruppe.

"Sir Jim har en fantastisk historik, og alle, der støtter United, burde være begejstrede for mulighederne, hvis de giver ham fuld sportslig autoritet og til at tage beslutninger for klubben. Som fan er jeg begejstret," sagde McIlroy. 

"Jeg ville have elsket at have taget 0,00001% af Manchester United, da Jim Ratcliffe tog 25%. Og hvis der kommer en anden mulighed for mig, vil jeg se på det. Men det er ikke noget, der er landet på vores bord endnu."

Han tilføjede også, at han tidligere fik muligheden for at investere i en fodboldklub. Dette takkede han dog nej til.

"Der er Tom Brady i Birmingham, og der er et par golfspillere - Jordan Spieth og Justin Thomas - som investerede med 49ers Group. De ejer et lille stykke af Leeds United," sagde han, og fortsatte:

"De spurgte mig, om jeg ville med om bord. Jeg sagde, at jeg som Man United-fan ikke kan komme i nærheden af det."